Dist.blogg.se

Vardags tjafs, musik, film, foto och lite tips, även ris och ros! Meningen är att den ska ge lite nöje med en hint av humor. Riktar sig till dom flesta!

Morgontrött!

Vi har hört det mesta om hur man kan göra för att komma upp på morgonen när man är en morgontrött människa. Tror säkert vi desperata har provat det mesta utan större resultat, så vad gör man för att passa in i ekorrhjulet där man ska gå upp runt 6 på morgonen och köra igång?
 
För det första måste jag påpeka att VI ÄR OLIKA och kräver olika mycket sömn så det där du läser om att det räcker med 6-8 timmars sömn kanske inte alls gör det för en annan, så släpp det till att börja med.
För det andra beror mycket också på i vilken livssituation man befinner sig i, Kanske är du lycklig och haft ett bra liv, grattis då kanske du klarar dig bättre. Men du kanske har varit med om tragedier, kämpat för dagen och försöker få en vardag som du klarar, ja då är det inte alltid så lätt att vara pigg och hoppa upp på morgonen.
 
Mitt råd är att du måste acceptera att du bara är en morgontrött människa oavsett hur mycket eller lite du sover. För min egen del har jag insett att jag har en kroppsklocka som inte stämmer överens med min vardag. Alltså mår jag som bäst om jag får sova mellan 23 och 8 vilket blir ca: 9 ibland 10 timmar. Men hur ofta kan man få in det i ens vardag?! 
Det resulterar i att jag med då 2-3 timmar för lite sömn varje dag inte orkar vara mig själv, alltså tappar humöret, är trött under dagen och kan då inte prestera fullt ut. Så vem vinner på detta då undrar jag...
 
Hursom gör man ju det ändå så gott det går och det som hjälper mig på traven är sjukt nog att så fort klockan ringer så är det första som kommer upp i huvudet: FUCK THIS SHIT, SOMEBODY SHOOT ME!
Just den grejen att det är ok att i en halvtimma varje morgon hata allt och alla gör det på något sätt lättare. Dessutom får INGEN prata med mig första timman, men sen, sen går det bra ;)
 
Längtar redan till sängen  Zzzzzzzzzz 
 
 
 
 
 
        
 
 
 
Taggar: Morgon, trött, tips;