Dist.blogg.se

Vardags tjafs, musik, film, foto och lite tips, även ris och ros! Meningen är att den ska ge lite nöje med en hint av humor. Riktar sig till dom flesta!

Baddags...

Underbart med sommar, sol, värme och bad! Jag vill dock en gång för alla hitta en bikini som jag kan bada, springa och ligga i utan att vara orolig för att brösten hoppar ut eller att könshåret jag inte hann raka bort ska krypa fram i något hörn. Har varit på jakt ett tag och insåg att det är svårt att hitta en stadig bh och en lagom trosa att ha. Alternativen jag sprungit på har antingen typ varit maxi stora eller mini små.
 
Hallå, ska det vara så svårt att tillverka bikini som ser ut som underkläderna man har, alltså en STADIG DJÄVLA BH!!??
 
Om jag vill vara ett objekt och känna mig sexig så finns det en uppsjö att välja mellan, men om jag vill stoja runt, leka, hoppa, åka vattenkanor så får jag antingen ha en ful stor baddräkt eller inget alls, inga val som jag föredrar med andra ord. Varför är det så?!  Alternativet blir att ta på det man har och ta risken att ett bröst hoppar ut, kan tillägga att det har hänt ett antal gånger... inte kul alls!
Hursom hoppas jag det dyker upp något bra i framtiden och framför allt i fler storlekar så man har lite mer alternativ att välja mellan.
 
Under tiden slänger jag iväg lite tips på att slippa en svullen mage, även om vi alla ser olika ut så kan den där uppsvällda känslan förstöra för en så här kommer det.
 
Undvik salt då det binder vätska, så översalta inte maten!
 
Tuggummi har en tendes att få magen att svälla lite då man sväljer luft när man tuggar.
 
Bönor och kål, behöver jag ens säga varför ;)
 
Dricka kolsyrade drycker ger en gasig mage och dessutom innehåller en massa onödigt socker!
 
Framför allt njut av den korta tiden du får känna dig som barn igen!
 
 
 
 
Taggar: Bad, sommar, bikin, tips, mage;